marți, ianuarie 26, 2010

Am incercat/Ai incercat/ El/Ea a incercat

Stiu ca am incercat din greu! Nu cred ca am nevoie de prea multa pregatire teoretica pentru un astfel de job.Unele meserii se invata, altele se dobandesc. Pregatirea de care ai nevoie rezulta din practica cu ajutorul calitatilor individuale. E greu, nu e usor si as fi un ipocrit sa-ti spun ca nu poti face greseli.Vei face greseli multe, foarte multe! Unele vor avea parte de intelegerea necesara, altele nu. Se va gresi fata de tine, se va gresi mult! Iar atunci cand se va intampla asta nimeni nu va veni sa-ti spuna ca "nu-i nimic... se compenseaza".Nu se va intampla asta, vei invata sa accepti greselile lor si sa-i faci sa inteleaga greselile tale.
Asa se intampla cand iti doresti cu adevarat sa ajungi unde iti propui. Vei cunoaste apogeul succesului, vei putea sa cazi oricand in prapastia dezamagirii...toate astea intr-un timp scurt sau lung.Recomandabil e cel scurt din cate am observat. E mai usor sa-ti recladesti increderea si sa fii ghidat de-a lungul timpului de acel insucces.Va veni timpul in care va trebui sa revii si sa ataci cu mai multa putere lasind mult mai multi oameni cu gurile cascate. Vei stii ce sa-ti zici cand vei ramane singur, vei stii sa-ti analizezi mereu incercarile, vei stii sa-ti apreciezi mereu reusitele.Astea sunt cele mai mari realizari.Restul e can-can.
Acum, daca problema ta nu e un amarat de job ci altceva, cred ca poti sa te asezi linistit si sa urmaresti acest tipar, inlocuind cu rabdare fiecare cuvant de care nu ai nevoie.E placut sa poti da un sfat.Ne pricepem cu totii.De ce nu reusim, cu aceeasi usurinta, sa ne ajutam pe noi? Crezi ca e mai usor sa cunosti un altcineva decat pe tine insuti? Sa poti sa cazi si sa te salvezi singur? Cat de frumos poate fi sa te imaginezi cazind intr-o prapastie si sa-ti oferi propria-ti mana spre ajutor?Sa te ridice cu putere si sa te impinga spre drumul bun.
Am mai primit un pont: "pot fi acelasi, doar drumul se schimba". Eram in stadiul in care incepusem sa cred opusul:" Drumul e acelasi! Tu, insa, trebuie sa te schimbi! Ei bine, nu era job-ul potrivit. Te vei putea visa facind altceva, cat de curand. Nu e panica, e doar o criza financiara, care mai devreme sau mai tarziu va trece si ti se va oferi sansa sa dai din tine tot ce ai mai bun.Iar atunci, vai si amar de tine daca nu vei stii sa te controlezi!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
;