luni, septembrie 20, 2010

big blue eyes - nepotica Emma

sunt momente care fac timpul sa stea in loc, sunt momente care iti confera pentru scurt timp fericire si liniste, sunt momente pe care mi le doresc si nu le am. pentru toate celelalte exista munca si bani.

doi ochi mari si albastri mi-au inghetat nisipul din clepsidra timpului. m-au facut sa ma minunez sub o forma muta. mi-au readus tacit visul de mai demult.m-au facut sa ma simt plin  si in acelasi timp gol. nimic nu e mai presus de implinirea pe care ti-o aduce privirea unui b3b3. te ineaca in gandurile lui, te vrajeste si te transforma intr-un corp insipid. in fata lui pierzi totul.
Micuta abia a ajuns, dupa un drum lung cu masina. Cu toate astea iti da impresia ca e plina de energie,rade, da din manute si din picioruse foarte energic. Vorbesti cu ea si te priveste de parca vrea sa-ti modifice catacombele gandului.intr-un moment iti trec prin fata ochilor toate clipele. parca iti reda fugitiv in privirea ei, tot ceea ce iti doresti. ti le zboara in campul tau vizual si brusc le face sa dispara cand iti zambeste si-ti da impresia ca poate face orice din tine, orice. mi-au fost de ajuns cateva momente ca mai apoi sa adoarma rapusa de oboseala pe care o ascundea, mititica. ma incanta gandul ca pentru mine, astazi, timpul se va opri pentru o intreaga zi. o voi privi, o voi legana si-mi va zambi cu farmecul ei.

4 comentarii:

Anonim spunea...

DOAMNE CHIAR CA BIG BLUE EYES!!
SA TI TRAIASCA NEPOTICA !!!!!
FRUMOASA FOC!
FELICITARI PT POZE !!
STEFY

Mad spunea...

Ai uitat sa mentionezi cum ai vrajit-o si tu pe ea, cantandu-i la pian... cum te asculta fascinata si cum te-au chemat toti sa o linistesti :)

Bo spunea...

e amintirea pe care o pastrez pentru mine :)

glo spunea...

...si sunt momente pe care totusi le ai .demult tiam zis ca o sa postez aici:) e frumoasa :)

Trimiteți un comentariu

 
;